Destraint.jpg IMG_2704.JPG IMG_3285.JPG waterveld overzicht2.jpg
Algemeen

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2019

Nieuws afbeelding 10-9

Beste DES’ser,

Je bent van harte uitgenodigd voor de Algemene Ledenvergadering van MHC DES op 24 september 2019, aanvang 20.00 uur in het clubhuis van DES. Ons clubhuis is deze avond geopend vanaf 19.30 uur. De agenda en het verslag van 2018 zijn als PDF ook terug te vinden achter de log-in op onze website. Alle leden hebben ook een persoonlijke mail ontvangen.

Tijdens deze ALV gaan we afscheid nemen van onze voorzitter Erwin Joosten. Na 3 jaar voorzitterschap heeft hij besloten om te gaan stoppen. Erwin ziet terug op een  mooie en aangename tijd als voorzitter. 

Het bestuur is nu op zoek naar (ouders van) DES’sers, die deel willen gaan uitmaken van het nieuwe bestuur. We zetten daarbij in op een bestuur van minimaal 7 bestuursleden. Taken die de nieuwe bestuursleden zouden kunnen vervullen, liggen naast de rol van nieuwe voorzitter onder andere op het vlak van commercie/marketing en de vertegenwoordiging van de seniorenteams binnen het bestuur. Een herverdeling van taken met de huidige bestuursleden is overigens ook mogelijk.

Van het huidige bestuur stellen de volgende leden zich herkiesbaar:
Anja Beukman, secretaris
Joris Sterk, penningmeester
Marjolijn van Drunen
Theo de Kievit
Paul van Hooren
Karel-Jan van Wijlen heeft zich gemeld om zich voor het bestuur verkiesbaar te willen stellen.

Ben jij ons nieuwe bestuurslid, die DES gaat helpen om zich de komende jaren verder te ontwikkelen als de grootste en gezelligste sportvereniging van de gemeente Loon op Zand? Laat iets van je horen op [email protected] of neem contact op met 1 van de huidige bestuursleden. We zien je graag tijdens de ALV op dinsdag 24 september!

Een sportieve groet!
Bestuur MHC DES 

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws

Clubcompetitie

. Team # punten DS
1 Meisjes C1 10 27 + 35
2 Meisjes A4 10 25 + 26
3 Meisjes C2 10 23 + 27
4 Meisjes C3 10 23 + 18
5 Meisjes D4 10 22 + 18
Klik hier voor de gehele comp.

Instagram