Destraint.jpg IMG_2704.JPG IMG_3285.JPG waterveld overzicht2.jpg
Algemeen

Aftrap Grote Clubactie

Nieuws afbeelding 19-9

Zaterdag 21 september starten we met de Grote Clubactie!!

Elk jaar vindt in september de Grote Club actie plaats. Dames 6 heeft dit jaar de leiding over deze jaarlijkse actie. We willen natuurlijk zo veel mogelijk loten verkopen. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% ( € 2,40 per lot) naar onze clubkas! Bovendien maken lotenkopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van € 100.000,-! Help onze vereniging door zoveel mogelijk loten te verkopen.

Wanneer is de actie?

De Grote Club actie start voor onze club op 21 september. Vanaf die dag mag er begonnen worden met de lotenverkoop. 

Jeugd

We zijn op 21 September in het clubhuis aanwezig om de enveloppen met de verkoopboekjes persoonlijk te overhandigen aan alle coaches en/of trainers van onze jeugdteams zodat zij deze uit kunnen delen aan de spelers. De coaches ontvangen hierover ook nog persoonlijk bericht via e-mail of telefoon.

Op 19 oktober kunnen alle jeugdteams de verkoopboekjes inleveren op het clubhuis. Meer communicatie volgt hierover. Aangezien de lotenverkoop via een automatische incasso plaatsvindt, zijn er geen fysieke loten en vinden de kopers het lotnummer terug op hun bankafschrift.

Senioren

De aanvoerders van de senioren elftallen ontvangen deze dan wel volgende week een e-mail met meer informatie wat er van hun elftal wordt verwacht. Dat zal niet veel verschillen met de voorgaande jaren.

De trekking is op 11 december. Zet deze datum alvast in je agenda! Wij hopen dat we ook dit jaar weer een geweldig resultaat zullen neerzetten. Heel veel succes met de verkoop van de loten!!

Met vriendelijke groet,

Dames 6


Clubcompetitie

. Team # punten DS
1 Meisjes C1 10 27 + 35
2 Meisjes A4 10 25 + 26
3 Meisjes C2 10 23 + 27
4 Meisjes C3 10 23 + 18
5 Meisjes D4 10 22 + 18
Klik hier voor de gehele comp.

Instagram