1 vs2.jpg DSC02139site.jpg MD5 2.jpg waterveld overzicht2.jpg

Commissie Jongens

Op de ALV van september 2017 is de vraag naar boven gekomen om een commissie, specifiek op jongens gericht op te richten. Bij een brainstormsessie met betrokken ouders is besloten dat daar draagvlak voor is, daar bij hockeyende jongens er een aantal specifieke zaken zich voordoen.

Landelijk loopt het aantal hockeyende jongens terug, afgelopen jaren konden we bij DES deze nog voor zijn, echter om de jongens tot de senioren weten te behouden voor de geweldige sport hockey, moeten we zaken rondom jongens veranderen, verbeteren en focus houden op de problematiek en de kansen die er zeker liggen.
Hier zijn wij dus mee aan de slag gegaan en is de samenwerking met K.M.H.C. Waalwijk ontstaan. Vanaf het seizoen 2018 - 2019 zijn alle jongens teams A t/m D samengevoegd tot combi-teams DES/Waalwijk.

Commissie Jongens bestaat uit 4 leden, 2 van beide clubs. Voor MHC DES zijn dit Sylvia Kleyne en Chantal van Woensel. Daarnaast is Maarten van de Laarschot, adviseur.

Commissie Jongens, een vreemde eend in de bijt. De reguliere commissies regelen trainingen, wedstrijden, geven materialen uit etc. Daar het jongens betreft van 2 verenigingen is er soms een ander overleg nodig en specifieke zaken te regelen. Afspraken die gemaakt worden, moeten we helder op ons vizier houden. Alles om te zorgen dat de samenwerking naar iedereen, elk lid, bezoekende clubs, ook goed blijft gaan. Teamindeling van jongens wordt tevens door de Commissie Jongens gedaan. Ook vertegenwoordigen wij het belang van jongens in het voorzittersoverleg.

Hiermee heeft u een kijkje waar wij mee bezig zijn. Vragen, idee├źn, benader ons. Wij doen dit voor alle jongens, met ieders hulp maken we dit tot een blijvend succes. We hebben daar wel de steun voor nodig van alle spelers en hun ouders. Niet wijzen naar het bestuur maar gezamenlijk aan het roer staan om te zorgen dat een leven lang hockey voor onze jongens is weggelegd. 

Wij horen graag via [email protected] of persoonlijk.