1 vs2.jpg DSC02139site.jpg MD5 2.jpg waterveld overzicht2.jpg
Algemeen

Concept teamindelingen junioren en jongste jeugd gepubliceerd

Nieuws afbeelding 13-6

De Commissie Teamindelingen (meisjes) en de Commissie Jongens hebben op maandag 13 juni 2022 voor de jongste jeugd en de junioren het concept van  "Voorlopige Teamindelingen seizoen 2022-2023" gepubliceerd. Door een technisch probleem lukt dat niet in de DES App. De indelingen zijn daarom nu terug te vinden via de inlog op de website (reden AVG). 
Ga naar www.hockeydes.nl en kies rechtsboven de menu-optie inloggen. Kies in het inloggedeelte vervolgens Club – Documenten – Indelingen concept 2022-2023. Hier vind je PDF-bestanden met het concept van de indelingen van volgend seizoen. 

Om in te kunnen loggen heb je je lidnummer en wachtwoord nodig. Deze inloggegevens zijn hetzelfde als voor de DES App. Mocht je onverhoopt je gegevens kwijt zijn, stuur dan een e-mail aan [email protected]. Binnen 24 uur heb je dan je nieuwe inloggegevens in je mailbox.

Uitgangspunt voor de indelingen zijn de diverse richtlijnen die we binnen DES kennen. In deze richtlijnen staan beschreven, welke regels en afspraken er binnen DES gelden. Je kunt deze richtlijnen ook terugvinden achter de login van onze website. 

Beide commissies danken alle coaches en trainers, die hebben meegeholpen om de commissies informatie te geven over teams en spelers. Het was ook dit jaar weer een flinke puzzel, maar we denken dat we op basis van alle informatie elk speler in het juiste team hebben kunnen plaatsen. We realiseren ons ook, dat we wellicht niet iedereen volledig tevreden zullen stellen. We rekenen op jullie begrip voor de gemaakte keuzes.

De gepubliceerde indelingen hebben de status "Voorlopig", want ondanks alle zorgvuldigheid, zou het toch zo kunnen zijn, dat de commissies wellicht iets over het hoofd hebben gezien. Mocht dat het geval zijn en heb je zwaarwegende argumenten, die volgens jou om een andere indeling vragen, dan bestaat er een bezwaarprocedure. Je hebt de mogelijkheid om tot uiterlijk maandag 20 juni formeel bezwaar aan te tekenen. Je doet dit door een mail te sturen aan:

Leg in deze mail uit wie je bent, in welk team jij of je kind is ingedeeld en welke argumenten er volgens jou zijn, om toch in een ander team ingedeeld te moeten worden. De commissies zullen (indien nodig in overleg met het bestuur) je bezwaar vervolgens beoordelen en een bindende uitspraak doen. Je krijgt hierover persoonlijk bericht. Na het sluiten van de bezwaarprocedure krijgen de teamindelingen de status "Definitief". We verwachten de definitieve indelingen op vrijdag 1 juli 2022 in de DES App kunnen publiceren.

Na het bekend worden van de indelingen organiseert de club de traditionele DES4YOU. Deze kennismakingsbijeenkomst met je nieuwe team (D-, E- en F-teams) zal dit jaar plaatsvinden op zaterdag 2 juli 2022. Meer informatie volgt later.
De trainingen lopen tot en met 24 juni door in de samenstelling van de oude teams. Vanaf maandag 27 juni tot en met vrijdag 9 juli komt er een trainingsschema voor de nieuwe teams. Ook hierover volgt later meer informatie.