1 vs2.jpg DSC02139site.jpg MD5 2.jpg waterveld overzicht2.jpg
Algemeen

DE GROTE CLUBACTIE IS WEER VAN START!

Nieuws afbeelding 22-9

GROTE CLUBACTIE!

Elk jaar vindt in september en oktober de Grote Clubactie plaats. We willen natuurlijk zo veel mogelijk loten verkopen. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas! Bovendien maken lotenkopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van € 100.000,-! Help jij onze vereniging door zoveel mogelijk loten te verkopen?

Wanneer is de actie?

De Grote Clubactie start a.s. zaterdag 24 september. Vanaf die dag mag er begonnen worden met de lotenverkoop. We zijn deze dag vanaf 8 uur bij het clubhuis aanwezig om de verkoopboekjes te overhandigen aan alle coaches en/of trainers van onze jeugdteams zodat zij deze uit kunnen delen aan de spelers. De coaches ontvangen hierover ook nog persoonlijk bericht via e-mail of mobiel.

 

Verantwoord loten verkopen

Jeugd

Jeugdleden kunnen via het verkoopboekje op een verantwoorde manier loten verkopen die veilig is voor zowel de verkopers als de kopers. De verkoop van de loten gaat via automatische incasso. Alle jeugdleden ontvangen een eigen lotenverkoopboekje. Een koper kan met zijn mobiel de QR-code scannen op de voorkant van het lotenboekje of de koper vermeldt zijn gegeven in het lotenboekje. Het bedrag wordt eenmalig van zijn rekening afgeschreven

 

Senioren
De aanvoerders van de seniorenteams ontvangen een e-mail met meer informatie wat er van hun team wordt verwacht. Dat zal niet veel verschillen van de voorgaande jaren.

Inleveren lotenboekjes

Op zaterdag 22 oktober kunnen alle jeugdteams de verkoopboekjes inleveren op het clubhuis. Meer communicatie volgt hierover. Aangezien de lotenverkoop via een automatische incasso plaatsvindt, zijn er geen fysieke loten en vinden de kopers het lotnummer terug op hun bankafschrift.

 

TIPS

Begin zo snel mogelijk met verkopen (anders zijn andere clubs ons voor!), kies een slimme tijd om langs de deuren te gaan en vraag zo veel mogelijk mensen, zoals familie, buren, kennissen en collega’s van je ouders.

 

De trekking

De trekking is op 6 december. Zet deze datum alvast in je agenda! Wij hopen dat we ook dit jaar weer een geweldig resultaat zullen neerzetten. Heel veel succes met de verkoop van de loten!!