1 vs2.jpg DSC02139site.jpg IMG_9271 carroussel.JPG waterveld overzicht2.jpg
Algemeen

UPDATE: DE GROTE CLUBACTIE

Nieuws afbeelding 22-9

UPDATE 4-11-2022:

Zaterdag 5 november 2022 is het zover: de lotenboekjes mogen worden ingeleverd. Geef je lotenboekje aan je coach, hij of zij kan ze dan inleveren in het clubhuis. Het handigste is als de lotenboekjes per team worden ingeleverd. 

Heb jij veel boekjes verkocht? Degene met de meeste boekjes wint super gave prijzen. We zijn benieuwd!

UPDATE 20-10-2022:

Ruim drie weken geleden is de Grote Club Actie van start gegaan. Ondertussen zijn er al heel wat loten verkocht. De teller staat al op ruim €2.600,-! Deze teller telt alleen de online verkochte loten, de verkochte loten via eenmalige machtiging zitten hier nog niet eens bij. Kun je nagaan hoeveel we al opgehaald hebben. 

We zijn er nog niet, want we kunnen door tot 6 november 2022. Dat is de eerste wedstrijddag na de herfstvakantie. Wist jij dat als je de meeste loten verkoopt, je een gloednieuwe stick wint?! Ook zijn er voor de nummers twee en drie mooie prijzen. Dus: hop hop, verkopen die loten. Veel plezier en succes!

GROTE CLUBACTIE!

Elk jaar vindt in september en oktober de Grote Clubactie plaats. We willen natuurlijk zo veel mogelijk loten verkopen. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas! Bovendien maken lotenkopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van € 100.000,-! Help jij onze vereniging door zoveel mogelijk loten te verkopen?

Wanneer is de actie?

De Grote Clubactie start a.s. zaterdag 24 september. Vanaf die dag mag er begonnen worden met de lotenverkoop. We zijn deze dag vanaf 8 uur bij het clubhuis aanwezig om de verkoopboekjes te overhandigen aan alle coaches en/of trainers van onze jeugdteams zodat zij deze uit kunnen delen aan de spelers. De coaches ontvangen hierover ook nog persoonlijk bericht via e-mail of mobiel.

 

Verantwoord loten verkopen

Jeugd

Jeugdleden kunnen via het verkoopboekje op een verantwoorde manier loten verkopen die veilig is voor zowel de verkopers als de kopers. De verkoop van de loten gaat via automatische incasso. Alle jeugdleden ontvangen een eigen lotenverkoopboekje. Een koper kan met zijn mobiel de QR-code scannen op de voorkant van het lotenboekje of de koper vermeldt zijn gegeven in het lotenboekje. Het bedrag wordt eenmalig van zijn rekening afgeschreven

 

Senioren
De aanvoerders van de seniorenteams ontvangen een e-mail met meer informatie wat er van hun team wordt verwacht. Dat zal niet veel verschillen van de voorgaande jaren.

Inleveren lotenboekjes

Op zaterdag 22 oktober kunnen alle jeugdteams de verkoopboekjes inleveren op het clubhuis. Meer communicatie volgt hierover. Aangezien de lotenverkoop via een automatische incasso plaatsvindt, zijn er geen fysieke loten en vinden de kopers het lotnummer terug op hun bankafschrift.

 

TIPS

Begin zo snel mogelijk met verkopen (anders zijn andere clubs ons voor!), kies een slimme tijd om langs de deuren te gaan en vraag zo veel mogelijk mensen, zoals familie, buren, kennissen en collega’s van je ouders.

 

De trekking

De trekking is op 6 december. Zet deze datum alvast in je agenda! Wij hopen dat we ook dit jaar weer een geweldig resultaat zullen neerzetten. Heel veel succes met de verkoop van de loten!!