D1 2018-2019.JPG HLA jubilarissen 2018_edited.jpg IMG_1742site.JPG IMG_1795.JPG
Algemeen

DES75: Een super geslaagd jubileumweekend

Nieuws afbeelding 5-10
Ons jubileumweekend DES75 zit erop. Wat was het leuk! Alle tijd die de werkgroep DES75 er in heeft gestopt is de moeite meer dan waard geweest. Dank je wel Marie-José, Angelique, Roos, Nicky, Imanda en Robbert.

Vrijdagavond was de avond voor alle oud-leden, veteranen, sponsoren en senioren. Deze avond werd door wethouder Kees Grootswagers en DES-voorzitter Erwin Joosten geopend met een terugblik op de historie van DES, maar ook met een een blik vooruit. 
Op een TV-scherm waren deze avond talloze foto's uit het rijke verleden van het Kaatsheuvelse hockey te zien. De band Dubbel Fout zorgde voor een geweldige sfeer tot in de kleine uurtjes en er werden oude herinneringen opgehaald door DES-sers van het eerste uur.

Zaterdagmiddag was er een spelprogramma voor de jeugd, waar ook veel familieleden kwamen kijken. Er werden hockeyspelletjes gespeeld, maar ook "ouderwetse" spellen zoals zak- en skilopen. Na de spelletjes genoten alle  kinderen van lekker frites van De Bolle. De oudere jeugd kon daarna nog genieten van de muziek van DJ Output.

Op zondagmiddag speelden de Dames 1 en Heren 1 van DES beiden thuis tegen respectievelijk Houten en Voorne. De jeugdspeelsters Bo en Pien Zijlmans waren bij beide wedstrijden Mini van de Week en bleven de teams onvermoeibaar steunen. De sfeer was top.

Na het laatste fluitsignaal bij de mannen begon een groot DES-feest met DJ Output, de Sjannies en de Soundblenders. Het bleef zondagmiddag (en -avond) nog lang erg gezellig aan de Eikendijk.

We hebben vele leuke reacties ontvangen op het jubileumweekend. Bedankt Boemerang voor jullie mooie bos bloemen.

Namens de werkgroep DES75 bedankt voor jullie gezelligheid. Op naar het volgende lustrum! 

Clubcompetitie

. Team # punten DS
1 Meisjes D4 3 9 + 18
2 Meisjes B4 3 9 + 17
3 Heren 1 3 9 + 16
4 Dames 4 3 9 + 15
5 Dames 8 3 9 + 14
Klik hier voor de gehele comp.

Instagram

Sponsoren