D1 2018-2019.JPG HLA jubilarissen 2018_edited.jpg IMG_1742site.JPG IMG_1795.JPG
Algemeen

Wie gaat DES mee besturen?

Nieuws afbeelding 11-10
In de ALV van september 2017 hebben we met alle aanwezigen vast kunnen stellen dat het goed gaat met DES. Daar zijn we trots op! Maar het kan nog beter en er is nog voldoende te doen! Het bestuur van DES is daarom op zoek naar enthousiaste DES'sers die mee willen helpen om dit voor elkaar te krijgen en toe willen treden tot het bestuur van DES.
  • Heb je ervaring in facultaire zaken, de bouw, aannemerswereld of vergelijkbare zaken? Dan kun je DES verder helpen met het beheer van de accommodatie: je organiseert het onderhoud van velden, clubhuis en kleedaccommodatie, zodat het bij DES er altijd verzorgd en netjes uitziet.
  • Heb je ervaring in de horeca of in het organiseren van evenementen? Zorg dan samen met de BPC dat de taken in het clubhuis tijdens speeldagen goed zijn georganiseerd en dat er leuke festiviteiten op de kalender komen te staan!
Ge├»nteresseerd om deze taken op te pakken en samen met de andere bestuursleden de vereniging goed te organiseren? Stuur een bericht aan [email protected] of neem contact op met 1 van de bestuursleden.
Heb je geen affiniteit met bovenstaande zaken, maar ben je wel ge├»nteresseerd in het mee besturen van onze club, dan ben je uiteraard ook van harte welkom. Er is genoeg te doen! Stuur een bericht naar [email protected] en we gaan graag met je in gesprek!

Clubcompetitie

. Team # punten DS
1 Meisjes D4 3 9 + 18
2 Meisjes B4 3 9 + 17
3 Heren 1 3 9 + 16
4 Dames 4 3 9 + 15
5 Dames 8 3 9 + 14
Klik hier voor de gehele comp.

Instagram

Sponsoren