1 vs2.jpg DSC02139site.jpg IMG_9271 carroussel.JPG waterveld overzicht2.jpg
Algemeen

DES Slaapfeest!

Nieuws afbeelding 20-5

1 en 2 juli is het zover! Het grote DES slaapfeest voor de D, E en F jeugd van onze eigen club. Het wordt een avond vol spelletjes en plezier. Ga jij met ons en al je hockeyvriendjes en -vriendinnetjes naar de MHC DES camping in Mexico? Wij hebben er veel zin in, zien we jullie 1 juli? Schrijf je in via de linkhttps://forms.gle/QBMkwbrma8RW5jw37. Deelname kost 8 euro per kind. 

Veel gestelde vragen:
Er komen al veel enthousiaste reacties binnen maar ook veel vragen. Het slaapfeest werd vroeger elk jaar georganiseerd. Vorig jaar is dit weer in het leven geroepen. En wordt georganiseerd door jonge senioren die vroeger zelf hebben ervaren hoe leuk het is.
  • Voor welke leeftijd is het? Kinderen in de leeftijd  van 6 t/m 12 jaar deelnemen dus F (onder 8) t/m D (onder 12). 
  • Waar wordt er geslapen? De deelnemende kinderen slapen op het grasveld naast veld 2 in zelf meegenomen tenten. Dat kunnen kleine of grote tenten zijn, zodat ze samen in tenten kunnen slapen.
  • Van hoe laat tot hoe laat is het slaapfeest? De tijden zijn nog niet definitief maar ga ervanuit dat we je rond 15:00 uur verwachten en dat je tussen 10:00 en 10:30 uur de volgende dag opgehaald kan worden.
  • Is er toezicht? Naar aanleiding van de inschrijvingen wordt er voor gezorgd dat er voldoende volwassenen op het terrein aanwezig zijn. Poorten van het terrein gaan op slot en er zal gedurende de nacht gesurveilleerd worden. We streven ernaar om voldoende ouders/coaches aanwezig te hebben dat er voor elk kind een bekend gezicht is. Dit alles is in samenspraak gegaan met de gemeente rondom veiligheid.
  • Het is een slaapfeest wanneer een kind echt niet wil blijven slapen kan individueel bekeken worden hoe dit aan te pakken.
Wij hebben er super veel zin en we hopen jullie ook?

Groetjes Jeugd voor Jeugd Commissie, Fay, Bregje, Anke, Roy en Joppe