Foto DES Oss.jpg MO7 nr 4.JPG MO9-4.JPG Vrijwilligers oproep 2024 mei.jpg waterveld overzicht2.jpg
Algemeen

Stem op DES! Laatste stemweek Rabo Clubsupport!

Nieuws afbeelding 18-9

Ben jij lid van de Rabobank? Vergeet niet op DES te stemmen voor Rabo Clubsupport. We gaan de laatste week in en jouw stem kan het verschil maken. Hartelijk bedankt namens alle DES'sers!De Rabobank organiseert ook in 2023 weer Rabo Clubsupport. In de periode van 4 t/m 26 september 2023 kan elke Rabobank rekeninghouder zijn stem uitbrengen op zijn favoriete verenging. Stem dus op DES! Elk stem levert DES een bijdrage op van de Rabobank. De afgelopen jaren hebben wij door deze actie een mooi bedrag mogen ontvangen, die we kunnen gebruiken voor investeringen bij de club. We willen de club in een hoog tempo verduurzamen. Waar we meerdere pijlers hebben uitstaan via ons DES energieteam, een team welke actief is sinds oktober 2022. Een van de belangrijke pijlers is minder stroomverbruik. Denk hierbij aan LED verlichting voor de velden, maar ook energiezuinige koelingen. Dit met het moto wat je niet verbruikt hoef je niet te betalen. Hierdoor verlagen we onze CO2 uitstoot als club.
Ook dit jaar hopen wij dan ook weer dat alle Rabobank rekeninghouders hun stem willen gunnen aan DES. Meer informatie over ons doel dit jaar is terug te vinden op de site van de Rabobank.

Tekst Rabobank:
Iedereen verdient een club. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Daarom investeren wij graag in clubs en verenigingen. Als Rabo-lid kun je ieder jaar stemmen op jouw drie favoriete clubs. Dit jaar kan dat van 4 t/m 26 september. Dat is goed voor jouw club & geweldig voor de samenleving.