Foto DES Oss.jpg MO7 nr 4.JPG MO9-4.JPG Vrijwilligers oproep 2024 mei.jpg waterveld overzicht2.jpg
Algemeen

DES-Sport-Spreekuur (Fysiocare)

Nieuws afbeelding 13-2
Vanwege de meivakantie en Hemelvaart is Joris er weer op donderdag 16 mei.Pijntjes, blessures? Kom naar het DES-Sport-Spreekuur! 
Elke donderdag is Joris van Laarhoven van Fysiocare Waalwijk aanwezig bij DES. Heb je pijntjes of blessures of wil je een vraag stellen aan onze fysiotherapeut, kom dan tussen 19.30 en 20.00 uur naar het clubhuis van DES. Joris helpt je graag!

Het DES-Sport-Spreekuur is gratis voor alle DES-leden, jong, junior of senior: Fysiocare biedt dit als sponsor van DES kosteloos aan. En mocht blijken dat er verdere behandeling met fysiotherapie noodzakelijk is, dan wordt dit bij kinderen (<18 jaar) volledig vergoed uit de basisverzekering tot maximaal 18 behandelingen per aandoening (en voor kinderen geldt geen eigen risico). Voor volwassenen (>18 jaar) is de vergoeding voor fysiotherapie afhankelijk van de aanvullende verzekering.

Welke mogelijkheden biedt DES samen met Fysiocare?

1.  Sportspreekuur bij DES
Tijdens de reguliere trainingsweken is er op donderdag bij DES een (sport)fysiotherapeut van Fysiocare aanwezig. Heb je een lichamelijk klacht tijdens het hockeyen, een blessure of een vraag die een fysiotherapeut zou kunnen beantwoorden? Meld je dan bij het clubhuis van DES. Fysiocare is tijdens de lente- en herfstcompetitie aanwezig op de donderdagavond van 19.30 tot 20.00 uur. Het sportspreekuur is voor alle leden van DES, jong en oud, jeugdlid, senior of veteraan. Vooraf aanmelden is niet nodig.

2. Sportspreekuur bij Fysiocare
Heb je een blessure opgelopen tijdens het weekeinde en heb je eigenlijk direct hulp nodig? Fysiocare staat op maandagmorgen voor je klaar! Maak een afspraak via deze link of bel! Geef aan wie je bent, in welk DES-team je speelt en wat de klacht is. Je krijgt maandagochtend een tijd toegestuurd wanneer je jezelf kunt melden. Deze faciliteit geldt voor alle DES-leden:  jong en oud, jeugdlid, senior of veteraan.

Fysiocare biedt als sponsor van DES genoemde mogelijkheden kosteloos aan. Mocht blijken dat kinderen daadwerkelijk fysiotherapie nodig hebben, dan wordt dit 18x volledig vergoed uit de basisverzekering (en voor kinderen geldt geen eigen risico).

Alle informatie is terug te lezen op de website van DES: menu-optie hockey en vervolgens DES-Sport-Spreekuur.

Fysiocare
Elzenweg 23
5144 MB Waalwijk
T 0416 33 46 80