D1 2018-2019.JPG HLA jubilarissen 2018_edited.jpg IMG_1742site.JPG waterveld overzicht2.jpg
Algemeen

Week van de Scheidsrechter

Nieuws afbeelding 6-10

Van 6 t/m 14 oktober is het de Week van de Scheidsrechter. Een mooi moment om onze (club)scheidsrechters even extra in het zonnetje te zetten. Want dankzij hun inzet, kunnen alle hockeyers op ieder niveau elke week lekker hun wedstrijden spelen.

Hoe bedank jij je (club)scheidsrechters? Maak er een leuk bericht van, plaats het op je social media kanalen en vermeld daarbij #scheidsbedankt. Of bedank je scheidsrechter na de wedstrijd eens op een speciale manier. Ze staan er iedere week voor jullie! Maak eens een erehaag voor hen. Leuke foto's? Stuur ze naar [email protected].

In het kader van de Week van de Scheidsrechter worden op verschillende verenigingen door het hele land spelregelcafés georganiseerd. Deze interactieve, leerzame en bovendien gezellige avonden worden gegeven door top-scheidsrechters. Zij bereiden je voor op wat je te wachten staat op het veld, geven handige tips & trics die je zelf kunt gebruiken, beantwoorden vragen en gaan ook graag in discussie over bepaalde spelsituaties die je eventueel zelf hebt meegemaakt. Benieuwd of er nog een spelregelcafé bij jou in de buurt wordt gehouden? Kijk op www.knhb.nl.

Clubcompetitie

. Team # punten DS
Klik hier voor de gehele comp.

Instagram

Sponsoren