D1 2018-2019.JPG HLA jubilarissen 2018_edited.jpg IMG_1742site.JPG waterveld overzicht2.jpg
Algemeen

Stoptober: DES rookvrij!

Nieuws afbeelding 6-10

DES is vanaf 1 oktober op zaterdagen en tijdens de jeugdtrainingen (tot 20:00 uur) rookvrij!

DES is een belangrijke omgeving in het leven van opgroeiende kinderen. We geven kinderen graag het goede voorbeeld. We zetten daarom vanaf 1 oktober de stap naar een rookvrij sportterrein op de zaterdagen en tijdens de jeugdtrainingen. Hiermee beschermen we de jeugd tegen de verleiding om te gaan roken en het schadelijke meeroken. Zo biedt DES de jeugd een gezonde en veilige sportomgeving.  

Als kinderen anderen zien roken, lijkt dat normaal en misschien zelfs aantrekkelijk. Zeker als zij mensen zien roken naar wie zij opkijken, zoals andere sporters, trainers en ouders. Zien roken, doet roken. Sporten is gezond, terwijl (mee)roken schadelijk is voor de gezondheid. Roken en sport passen niet bij elkaar. 

Vanaf 1 oktober zijn wij daarom op zaterdag en door de week tijdens jeugdtrainingen rookvrij (tot 's avonds 20:00 uur). Iedereen is en blijft welkom op onze vereniging, ook rokers!! We vragen wel aan rokers om niet of buiten het terrein en buiten het zicht te roken. De plekken binnen het DES-terrein zijn rookvrij.

We hopen dat jij jezelf, net als DES, sterk maakt voor een gezonde omgeving voor onze jeugdspelers en jonge bezoekers. Help jij ons mee om elkaar aan te spreken en elkaar te herinneren aan de nieuwe afspraken? 

Voor vragen en opmerkingen zijn wij als bestuur bereikbaar via [email protected].

Met vriendelijke groet,
Bestuur MHC DES

Clubcompetitie

. Team # punten DS
Klik hier voor de gehele comp.

Instagram

Sponsoren