D1 2018-2019.JPG HLA jubilarissen 2018_edited.jpg IMG_1742site.JPG waterveld overzicht2.jpg
Algemeen

Uitdelen DES Clubpas van start

Nieuws afbeelding 7-10

 

Alle voorbereidingen zijn getroffen om vanaf zondag 7 oktober  te kunnen starten met het uitdelen van de DES clubpassen! De BPC heeft de afgelopen tijd hard gewerkt om zoveel mogelijk metaalgemakken binnen de vereniging te realiseren. Vanaf morgen kun je dan ook betalen via de volgende mogelijkheden:


  • Pinpas
  • Jouw DES clubpas
  • Via de KNIP app op je telefoon

 

Vanaf zondag 7 oktober zullen de passen uitgedeeld gaan worden. Elk lid (geregistreerd bij de KNHB) krijgt een betaalpas. Hiervoor zijn geen extra kosten in rekening gebracht. Mocht je je pas kwijtraken, dan kun je voor €5 een nieuwe pas kopen achter de bar, of je stuurt een email naar: [email protected]

 

Uiteraard is het ook mogelijk om als trouwe supporter / niet-leden een pas aan te schaffen. Je kunt achter de bar een pas kopen, of even een email sturen naar [email protected] en we zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

 

Op de site onder menu-optie Lidmaatschap kun je op de pagina Clubpas aanvragen alle informatie nog eens goed nalezen. Uiteraard mag je al je vragen rondom de clubpas ook sturen naar [email protected] of iemand van de BPC aanspreken.

 

We hopen dat jullie het nieuwe betaalgemak net zo handig en leuk vinden als ons!Clubcompetitie

. Team # punten DS
Klik hier voor de gehele comp.

Instagram

Sponsoren