IMG_1742site.JPG MC!.jpg waterveld overzicht2.jpg
Algemeen

DES Winternieuwsbrief 2018-2019

Nieuws afbeelding 30-11
Beste DES’sers.

De eerste helft van het seizoen zit er alweer op. De feestdagen en jaarwisseling komen er aan. Een periode van terug- en vooruitblikken. En we hebben veel moois om op terug te kijken: het waterveld natuurlijk als sprong voorwaarts voor DES, de prima verlopende samenwerking met Waalwijk. D1 en H1 liggen goed op koers om hun ambities waar te maken, de rookvrije zaterdag als voorbeeld voor onze jeugd, de invoering van cashless, de saté-avond, de gezellige feesten…daar mogen we als DES’sers trots op zijn, dat we dit met elkaar als vrijwilligers voor elkaar hebben gekregen.

Ook DES heeft goede voornemens voor 2019. We werken samen aan DES Duurzaam, de plannen voor een veilige en gastvrije entree van ons complex krijgen al vorm, en we denken mee met het nieuwe sportbeleid in 2019 van de gemeente Loon op Zand.

Ik wens u namens het bestuur alvast fijne feestdagen en we hopen u te zien op ons Nieuwjaarsfeest op 13 januari om het glas te heffen op een mooi, gezond en sportief 2019!

Met sportieve groet,
Erwin Joosten
Voorzitter MHC DES  

De DES winternieuwsbrief is verstuurd aan alle leden. Mocht u onverhoopt de nieuwsbrief niet hebben ontvangen, klik dan op de link "bijlage" in dit nieuwsbericht.

Bijlage

Clubcompetitie

. Team # punten DS
Klik hier voor de gehele comp.

Instagram

Sponsoren