D1 2018-2019.JPG HLA jubilarissen 2018_edited.jpg IMG_1742site.JPG waterveld overzicht2.jpg
Algemeen

Update zaalhockey (7/1/2019)

Nieuws afbeelding 7-1
We hebben de kerstvakantie achter ons gelaten en zaalcompetitie hervat. We zien elk weekend weer veel plezier in de zalen. Bijgaand een update van het trainingsschema voor in de zaal (versie 4).
  • Het trainingsschema is op een aantal punten aangepast. Zo hebben we nu meegenomen wanneer het team de laatste wedstrijd speelt. Als je competitie al is afgelopen is de training die daarna valt, overgezet naar teams die nog moeten spelen tot laatste zaalhockeyweekend 23/2. Wel is er een andere training, eerder, voor in de plaats gekomen. Die staan in rood gemeld, soms op een andere locatie. Zorg zelf even met je trainer dat dit schikt, ruil eventueel met een ander team als dat beter zou uitkomen. 
  • Goed om te zien is dat een flink aantal teams, wekelijks kan trainen, doordat ze gezamenlijk met ander team gebruik maken van de zaalruimtes. Wil je dat de komende tijd voor jouw team ook regelen, laat het ons dan weten.
  • Het aantal trainingen komt niet meer altijd overeen tussen de diverse teams, dit komt o.a. doordat de beschikbare tijd en zaalgrootte niet gelijk is. 
  • Er zijn nog vrije blokken beschikbaar, deze zullen we in de coachapp aangeven zodat een ieder hier gebruik van kan maken.
Wist je overigens dat er op de site onze clubcompetitie staat? Dit overzicht rankt alle DES teams op basis van hun eigen resultaten. Het geeft steeds een mooie analyse van de resultaten van alle teams die aan de competitie meedoen. Tot 5 januari stond  MD5 op de 1e plaats. Alle wedstrijden gewonnen en 16 goals in de plus.  Top, meiden,  MA1 ook alle wedstrijden gewonnen, maar net 1 goal minder in de plus. D2 laat vandaag de meeste doelpunten in de plus zien, 18. Alles gewonnen, 1 verloren. Ben je benieuwd wat het weekend doet met de clubcompetitie? Check de site!

Vragen? Mail naar [email protected]

Bijlage

Clubcompetitie

. Team # punten DS
Klik hier voor de gehele comp.

Instagram

Sponsoren