1 vs2.jpg IMG_2704.JPG IMG_3285.JPG waterveld overzicht2.jpg
Algemeen

Waar speel ik volgend seizoen?

Nieuws afbeelding 24-6

We zijn gereed met de teamindelingen voor het seizoen  2019-2020. Vanaf woensdag 26 juni 2019 zijn de teams zichtbaar in de DES App (via de menu-optie teams). Mocht je onverhoopt je inloggegevens van de DES App kwijt zijn, stuur dan een e-mail aan [email protected]. Binnen 24 uur heb je dan je nieuwe inloggegevens in je mailbox.

Uitgangspunt voor de indelingen van volgend seizoen zijn diverse richtlijnen, waaronder de Richtlijn Teamindelingen. In deze richtlijnen staat beschreven, welke regels en afspraken er binnen DES gelden. Je kunt deze richtlijnen terugvinden achter de inlog op de website. 

We danken alle coaches, trainers en lijnco√∂rdinatoren, die hebben meegeholpen om ons informatie te geven over teams en spelers. Het is net zoals ieder jaar een flinke puzzel om aan ieder individu én aan alle teams recht te doen. We hebben hier met zorg aan gewerkt. We denken dat we op basis van alle informatie elk speler in het juiste team hebben kunnen plaatsen. We realiseren ons ook, dat we wellicht niet iedereen volledig tevreden zullen stellen. We rekenen op jullie begrip voor de gemaakte keuzes.

Het zou kunnen dat we ondanks alle zorgvuldigheid, toch wellicht iets over het hoofd hebben gezien. Mocht dat het geval zijn en heb je zwaarwegende argumenten, die volgens jou om een andere indeling vragen, dan bestaat er een bezwaarprocedure. 

Je hebt de mogelijkheid om tot uiterlijk maandag 1 juli 2019 formeel bezwaar aan te tekenen. Je doet dit door voor de jeugd een mail te sturen aan [email protected], of voor de senioren aan [email protected].  Leg in deze mail uit wie je bent, in welk team jij of je kind is ingedeeld en welke argumenten er volgens jou zijn, om toch in een ander team ingedeeld te moeten worden. Het bestuur zal in overleg met de commissies je bezwaar vervolgens beoordelen en een bindende uitspraak doen. Je krijgt hierover persoonlijk bericht. 

Het kennis maken in de jeugdteams (D, E en F) zal plaatsvinden op zaterdag 24 augustus via de traditionele DES4YOU. De eerste onderlinge oefenwedstrijden staan op het programma tijdens DES Gaat Los op zaterdag 31 augustus. Zet beide data vast in je agenda. 

Tot slot, lijkt je het leuk om het team van je zoon/dochter te gaan coachen, meld je dan aan door een mail te sturen naar: [email protected] 

Clubcompetitie

. Team # punten DS
1 Meisjes C1 10 27 + 35
2 Meisjes A4 10 25 + 26
3 Meisjes C2 10 23 + 27
4 Meisjes C3 10 23 + 18
5 Meisjes D4 10 22 + 18
Klik hier voor de gehele comp.

Instagram