1 vs2.jpg IMG_2704.JPG IMG_3285.JPG waterveld overzicht2.jpg
Algemeen

Opleiding tot clubscheidsrechter (CS)

Nieuws afbeelding 1-10
Op 8 en 9 oktober vindt bij DES de jaarlijkse opleiding tot clubscheidsrechter plaats. Onderstaande uitnodiging is naar alle spelende leden gestuurd, die de opleiding nog moeten volgen. Heb je als ouder of coach ook interesse om deze opleiding te volgen, stuur dan een bericht aan [email protected].Net voordat de wedstrijd op het punt staat om te beginnen, kijk je nog even naar de zijlijn; naar de scheidsrechter! Tot nu toe was het vanzelfsprekend dat je de scheidsrechter een hand gaf, maar binnenkort is het aan jou om als scheids de speler een hand te geven! 

Hiervoor is het handig als je de spelregels van het hockey kent, om de wedstrijd te gaan begeleiden. Daarom wordt je aangemeld voor de opleiding tot Clubscheidsrechter. Deze opleiding hoort bij je lidmaatschap en we verwachten dan ook dat je deze zal volgen. Extra dank voor de vrijwillige deelnemers, die zich ter interesse opgegeven hebben!

Je krijgt na deze mail een bericht van Drillster (van de KNHB): de E-learning module voor jouw opleiding tot Clubscheidsrechter. Hierin bevindt zich een gebruikersnaam en een wachtwoord, die je kunt gebruiken om in te loggen. Let op: als je je wachtwoord niet kan invullen, ga dan naar https://www.drillster.com/request-password om een nieuw wachtwoord aan te vragen. Lukt dit niet? Stuur me dan een mail terug.

Je bent ingedeeld op één van de twee verplichte avondbijeenkomsten bij DES voor de opleiding, waarin je klassikaal de spelregels gaat doornemen. In de bijlage van de e-mail vind je de indeling. We hebben zoveel mogelijk rekening gehouden met trainingstijden, maar wanneer je echt verhinderd bent, stuur ons dan een mail. We kunnen dan kijken of we je op de andere data kunnen plaatsen.
Zorg dat je vóór de bijeenkomst al begonnen bent aan de E-learning, zodat je je vragen kunt stellen aan de cursusleider!
  • Groep di1 op 8 oktober van 18.45 - 20.15u.
  • Groep di2 op 8 oktober van 20.30 - 22.00u.
  • Groep wo1 op 9 oktober van 18.45 - 20.15u.
  • Groep wo2 op 9 oktober van 20.30 - 22.00u.  
Zet de data in je agenda! Nogmaals, dit is een verplichte bijeenkomst! 

Heel veel succes en plezier met de cursus!

Met sportieve groet,

Luuk Boezer
namens de arbitragecommissie MHC DES

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws