1 vs2.jpg IMG_2704.JPG IMG_3285.JPG waterveld overzicht2.jpg
Algemeen

15 juni: start trainingen nieuwe jeugdteams

Nieuws afbeelding 12-6
Vanaf maandag 15 juni starten de trainingen van de jeugdteams in de nieuwe samenstelling. Gedurende 3 weken (tot en met zaterdag 4 juli) kunnen de spelers in de nieuwe teams kennismaken en elkaar leren kennen. De trainingstijden staan in je persoonlijke agenda in de DES App en in het complete trainingsschema op de website. Check dus goed op welke dag en op welke tijd je verwacht wordt. DES zorgt dat er voor elk team een trainer aanwezig is. 

We zorgen er ook voor dat we de jongste jeugd (E- en F-jeugd) bij de poort opvangen en naar het veld begeleiden. De corona protocollen van NOC*NSF en de KNHB laten het immers nog niet toe, dat ouders sportaccommodaties betreden. Na afloop zullen we de kinderen ook weer begeleiden naar de parkeerplaats.

De seniorenteams zullen tot 4 juli gewoon doortrainen in de huidige teams volgens het huidige corona schema. 

Na 4 juli hebben we een pauze tot maandag 17 augustus om te genieten van een welverdiende vakantie. Vanaf die datum geldt er een nieuw trainingsschema. Dit zullen we tijdig publiceren. De tijden in het nieuwe trainingsschema zullen anders zijn dan het huidige, tijdelijke corona schema.

Voor de fanatiekelingen is het mogelijk om in de zomervakantie op eigen initiatief door te trainen. Hiervoor kunnen teams een veld en een tijdslot reserveren. Begin juli zullen we bekend maken, hoe je als team een reservering kunt maken.

We wensen jullie de komende weken allemaal heel veel plezier!