1 vs2.jpg IMG_2704.JPG IMG_3285.JPG waterveld overzicht2.jpg
Algemeen

Update 16/10: Landelijke maatregelen per woensdag 14 oktober

Nieuws afbeelding 13-10
Update 16/10: Hoewel de KNHB op haar site schrijft dat alle teams die jeugdcompetities spelen, onder de regeling voor kinderen tot en met 18 jaar vallen en dus mogen sporten in teamverband en wedstrijden spelen tegen jeugdteams van de eigen vereniging op de eigen club, staat de noodverordening van de Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant dit formeel niet toe.


De KNHB heeft kennisgenomen van de persconferentie van de overheid op dinsdag 13 oktober. Hieronder zijn de hoofdlijnen van de maatregelen met betrekking tot de sport te vinden. De KNHB heeft overleg gevoerd met andere sportbonden en NOC*NSF om te bepalen wat de nieuwe maatregelen specifiek inhouden. Op basis van die informatie is het sportprotocol inmiddels aangepast en zijn ook de veelgestelde vragen aangepast.

De overheid heeft de volgende maatregelen vastgesteld per 14 oktober 22.00 uur:
  • Voor iedereen vanaf 18 jaar geldt dat sporten alleen mag op 1,5 meter afstand en alleen individueel of in teamverband met niet meer dan 4 personen. Wedstrijden zijn niet toegestaan.
  • Uitgezonderd zijn: Topsporters met status in aangewezen locaties (zoals Papendal)
  • Voor kinderen tot 18 jaar (sporten in teamverband en wedstrijden onderling met teams van eigen club toegestaan).
  • Naast de sportkantines zijn ook douches en kleedkamers gesloten.

Gaan in de zaalperiode veld- of zaalwedstrijden voor?
Het is in ieders belang dat alle wedstrijden worden gespeeld, zowel van de veldcompetitie als de zaalcompetitie. Primair zal de zaalhockeycompetitie in de zaalperiode voorgaan. Het kan echter zijn dat op incidenteel niveau geschoven moet worden om een goed competitieverloop van zowel de veldhockeycompetitie als zaalhockeycompetitie te waarborgen.
Bron: www.knhb.nl

Clubcompetitie

. Team # punten DS
1 Dames Jong 2 6 18 + 37
2 Meisjes B4 5 15 + 35
3 Meisjes D4 5 13 + 20
4 Dames 9 6 15 + 9
5 Dames Jong 1 5 12 + 14
Klik hier voor de gehele comp.

Instagram