1 vs2.jpg IMG_2704.JPG IMG_3285.JPG waterveld overzicht2.jpg
Algemeen

Herstart competities 2021: verwachtingen van de KNHB

Nieuws afbeelding 27-12
De KNHB ontvangt veel vragen over wanneer de competitie wordt hervat indien de overheid na 19 januari sporten weer breder toestaat. Mocht er vanaf 19 januari, ook bij de senioren weer in teamverband mogen worden getraind, dan staat de hervatting van de competities als volgt gepland:* Indien het huidige format (competitie met 5 en daarna met 10 wedstrijden) wordt gehandhaafd, moet er voldoende tijd worden gereserveerd voor inhaalwedstrijden en herindeling. Door het format enigszins aan te passen kan in eén keer tot en met de zomer worden doorgespeeld. Dit geeft veel flexibiliteit (periode om in te halen is veel langer, de benodigde tijd om te herindelen is niet meer nodig, er is tot de zomerstop duidelijkheid en dit geeft de meeste kans op een volwaardige competitie).

Competities die nog moeten worden heringedeeld, worden – met uitzondering van – het hoogste landelijke niveau, zo regionaal mogelijk ingedeeld om reisbewegingen te beperken. Competities lopen daarnaast langer door tot eind juni of begin juli. Zodra er definitief duidelijkheid is over een herstart eind januari, zal de competitieleiding een overzicht plaatsen met de exacte speeldata per competitie. Daarnaast zal de competitieleiding het programma waar nodig aanpassen zodat in alle poules eerst alle teams één keer tegen elkaar hebben gespeeld, waarna de returnrondes worden gespeeld.

Mocht uiteindelijk blijken dat de competities pas eind februari of in maart kunnen worden hervat, dan bestaat de kans dat het aantal wedstrijden binnen de competities moet worden teruggebracht c.q. het format wordt aangepast om competities wel volledig te kunnen uitspelen.

Bron: www.knhb.nl

Clubcompetitie

. Team # punten DS
1 Meisjes B5 3 9 + 7
2 Meisjes C1 1 3 + 5
3 Meisjes D2 3 6 + 7
4 Meisjes D1 3 6 + 4
5 Meisjes A5 regiocomp 3 6 + 3
Klik hier voor de gehele comp.

Instagram