1 vs2.jpg IMG_2704.JPG IMG_3285.JPG waterveld overzicht2.jpg
Algemeen

in memoriam: Piet Janssen

Nieuws afbeelding 12-1
Op 12 januari bereikte ons het droeve bericht dat Piet Janssen op veel te jonge leeftijd overleden is. Hij werd slechts 68 jaar.

Piet was onlosmakelijk met DES verbonden. Hij was een fanatieke sportieveling die bij DES op vele vlakken iets heeft betekend. Als vader van drie kinderen was hij jaren lang coach. Dat deed hij met volle overgave en een groot plichtsbesef en dat kon hij ook overdragen op anderen. Met plezier begeleidde hij zijn drie hockeyende kinderen Dirk, Martine en Evelien.

Daarnaast heeft hij als scheidsrechter heel wat wedstijden gefloten. De laatste jaren floot hij bijvoorbeeld de donderdagavond competitie. Als organisator van vele familie toernooien op Koninginnedag zorgde hij ervoor dat alles perfect verliep. Je kon op hem vertrouwen.

Tot slot is hij ook jaren lang als trimmer actief geweest op de maandagavond en wist hij tijdens de eerste, tweede en derde helft met zijn analyses en gezellige babbel zijn stempel te drukken op dit gezellige gebeuren.

Zijn plotselinge overlijden raakt velen binnen de club. Als echte DES'ser zullen we hem missen. We wensen zijn vrouw en drie kinderen alle sterkte toe om dit grote verlies te kunnen dragen. 

Piet bedankt voor alles wat je voor DES hebt betekend.

Clubcompetitie

. Team # punten DS
1 Meisjes B5 3 9 + 7
2 Meisjes C1 1 3 + 5
3 Meisjes D2 3 6 + 7
4 Meisjes D1 3 6 + 4
5 Meisjes A5 regiocomp 3 6 + 3
Klik hier voor de gehele comp.

Instagram