1 vs2.jpg IMG_2704.JPG IMG_3285.JPG waterveld overzicht2.jpg
Algemeen

Trainerszaken ontwikkelt door!

Nieuws afbeelding 3-2
De hele wereld staat stil door de coronacrisis, maar gelukkig kunnen we bij DES langzaamaan weer aan de slag. In de tussentijd hebben we achter de schermen doorgewerkt en kunnen we jullie gelukkig laten weten dat er weer stappen vooruit zijn gemaakt op het gebied van trainingen.

Wat is het gaaf om te zien, dat we als club steeds weer stappen vooruit maken! Zo ook weer een stap vooruit met de kwaliteit van de trainingen. In de zomer van 2019 hebben we Hockeyfood geïntroduceerd. Het platform voor de trainingen op ieder niveau en elke leeftijd. Ook veel tips voor coaches zijn middels korte video’s terug te vinden in de DES-app (onder het knopje "Meer” en Hockeyfood).

Afgelopen seizoen hebben wij ook ondersteuning gehad van 3 stagiaires van het ROC sport en bewegen. Bij verschillende teams hebben zij de trainers geholpen en zelf praktijkervaring opgedaan. Een mooi voorbeeld van elkaar helpen. Wij hadden goede assistentie op de training en zij konden hun stage goed volbrengen voor hun opleiding.

Een andere fantastische stap die is gemaakt, zijn de behaalde trainersdiploma’s. Maar liefst 5 trainers van DES hebben hun HT-diploma (HockeyTrainer) van de KNHB behaald. 
Karlijn Roijakkers, Martijn Meuldijk en Michelle Verheijen hebben het HT3-diploma behaald. Daarnaast hebben Fenne Doomen (via haar CIOS opleiding) en Joppe Vugts hun HT2-diploma behaald. Van harte gefeliciteerd met het behalen van jullie diploma’s. Fantastisch om te zien hoeveel tijd en energie jullie in deze opleiding hebben gestoken. Verschillende teams van DES zullen hiervan profiteren en de kwaliteit van de trainingen zal hiermee nog meer verbeteren.

Ben je zelf nieuwsgierig geworden naar de (trainer/coach) opleidingen? Neem dan eens contact op met trainerszaken.

Met sportieve groet,
Trainerszaken

Clubcompetitie

. Team # punten DS
1 Dames Jong 2 6 18 + 37
2 Meisjes B4 5 15 + 35
3 Meisjes D4 5 13 + 20
4 Dames 9 6 15 + 9
5 Dames Jong 1 5 12 + 14
Klik hier voor de gehele comp.

Instagram