1 vs2.jpg IMG_2704.JPG IMG_3285.JPG waterveld overzicht2.jpg
Algemeen

Kledingcontract

Nieuws afbeelding 17-2
Het is 4 seizoenen geleden dat we als DES nieuwe kledinglijn kregen. Nu het einde van het contract in zicht is, is de sponsorcommissie gestart met het inventariseren van alle mogelijke opties voor een nieuw contract. Belangrijk bij de keuze is uiteraard het draagcomfort. Fabrikanten verbeteren elk jaar hun materialen en wij willen daar uiteraard in mee groeien. We kijken goed wat de fabrikanten te bieden hebben en luisteren naar de ervaring van andere clubs. 
Het prijskaartje wat daarbij hoort is natuurlijk ook belangrijk. Uitgangspunt is dat de kleding ieder geval niet duurder wordt. Kortom het uitzoeken van een goede leverancier, die voldoet aan onze voorwaarden is best wel een intensief traject. 

De sponsorcommissie is nu ook actief op zoek naar sponsoren die de komende jaren op alle shirts wil staan. Doordat de shirts bij de thuiswedstrijden én uitwedstrijden gedragen worden, geeft dit de sponsor extra veel zichtbaarheid. Nu is het moment op in te stappen!
Mocht je hier interesse in hebben en benieuwd zijn naar de mogelijkheden, neem dan contact op met de sponsorcommissie via [email protected]

We houden jullie de komende maanden op de hoogte!

Clubcompetitie

. Team # punten DS
1 Dames Jong 2 6 18 + 37
2 Meisjes B4 5 15 + 35
3 Meisjes D4 5 13 + 20
4 Dames 9 6 15 + 9
5 Dames Jong 1 5 12 + 14
Klik hier voor de gehele comp.

Instagram