1 vs2.jpg IMG_2704.JPG IMG_3285.JPG waterveld overzicht2.jpg
Algemeen

Beddenplein.nl is de nieuwe hoofdsponsor van DES!

Nieuws afbeelding 26-4
DES verwelkomt Beddenplein.nl als onze nieuwe hoofdsponsor! We zijn supertrots dat Beddenplein.nl haar lokale betrokkenheid laat zien door zich te verbinden aan DES. De naam van Beddenplein.nl zal de komende 3 seizoenen duidelijk aanwezig zijn op en rond onze velden. Zo komen er borden rond de velden en zijn zij in ieder geval tot het einde van het seizoen 2023-2024 onze shirtsponsor.

Bijke de Bresser van Beddenplein.nl: "We zijn trots dat een jong bedrijf zoals Beddenplein.nl zich kan verbinden met DES, waar veel sportieve mensen zo veel plezier hebben om samen te sporten. En zeg nou zelf: na goed sporten, is het ook weer goed slapen!”

Pjotr Vesters, voorzitter van de sponsorcommissie van DES, is blij met Beddenplein.nl: ”Een betrokken sponsor is goud waard voor een club als DES. De ondersteuning van Beddenplein.nl helpt DES weer een stapje verder. Wij gaan er alles aan doen om Beddenplein.nl zich zo snel mogelijk thuis te laten voelen bij DES.” 

Beddenplein.nl is één van de grootste boxspring verkopers in Nederland. Zij bieden een totale slaapbeleving. Van gratis (online) advies tot inspiratie in de showroom in Waalwijk. Beddenplein.nl wil iedereen de mogelijkheid geven om het luxe en comfortabele gevoel een boxspring te ervaren. Ze werken alleen met de beste materialen en hebben korte lijnen met hun leveranciers. Alleen zo kunnen zij de beste kwaliteit bieden voor een betaalbare prijs. Meer informatie: www.beddenplein.nl.

Clubcompetitie

. Team # punten DS
1 Meisjes C1 1 3 + 5
2 Meisjes D2 1 3 + 4
3 Meisjes C2 1 3 + 3
4 Meisjes B5 1 3 + 2
5 Meisjes A5 regiocomp 1 3 + 1
Klik hier voor de gehele comp.

Instagram