1 vs2.jpg DSC02139site.jpg MD5 2.jpg waterveld overzicht2.jpg
Algemeen

Update 2 juni: Regionale competitie jeugdteams

Nieuws afbeelding 2-6

Hallo ouders en hockeyers,

Vorige week hebben wij de planning en afronding van het lopende seizoen gepubliceerd. Door de versoepelingen van de coronamaatregelen zullen we deze planning aanpassen, omdat de KNHB heeft kunnen regelen/organiseren dat er regionaal weer gehockeyd mag worden.

Vanaf 12 juni mogen we wedstrijden gaan spelen. Er is gekozen om dit met de nieuwe teams van volgend seizoen te doen, aangezien Brabant in de regio valt die als laatste vakantie heeft. Op deze manier kunnen alle teams zich voorbereiden (training en wedstrijden) met het nieuwe team op de competitie. De trainingen beginnen pas weer in de week van 30 augustus, wat anders een zeer korte voorbereiding is voor de competitie (die start op 11 september).

Om te kunnen starten met de nieuwe teams, is de deadline voor het publiceren van de teams naar voren is geschoven. De indeling van de teams wordt uiterlijk zondag 6 juni bekend via de DES-app. Dit geldt voor zowel jongens als meisjes. Deze is ook op de website beschikbaar achter de inlog. Voor de jongens geldt dat deze op de website MHC Waalwijk achter de inlog staat.

Dit betekent tevens dat de trainingen vanaf maandag 7 juni met de NIEUWE teams (seizoen 2021-2022) zullen zijn! De teamnamen zijn vanaf 7 juni leidend voor de trainingstijden en de trainers. Voorbeeld: zit je nu in de MD5 en volgend seizoen in de MD2, dan ga je vanaf maandag 7 juni trainen op de huidige trainingstijden van de MD2 en de nu aangestelde trainers. 

Naast 12 juni zal er in de regionale competitie ook nog op 19 en 26 juni gespeeld worden. De overige 2 weekenden (3 en 10 juli), kunnen weer onderlinge wedstrijden worden gespeeld of kan er met door het team (Coach) zelf een tegenstander worden geregeld.

Commissie teamindeling en jongenscommissie proberen samen met de jeugdcommissie te organiseren dat er bij alle teams (ook nieuwe teams) coaches aanwezig zijn. Lijkt het je leuk om een team te gaan coachen, laat ons dit dan spoedig weten: [email protected]met vermelding van je naam en naam kind.

Wij zijn weer blij dat er een competitie wordt opgestart zodat er weer gehockeyd kan worden tegen teams van een andere club. Er moet in korte tijd nog veel worden geregeld door de verschillende commissies. Wil je meehelpen, laat ons dit weten: [email protected].

Heb je vragen over de indeling waarin je zoon of dochter is ingedeeld, kijk dan op de website hoe er gehandeld moet worden.

 

Met vriendelijke groet,

Commissie teamindelingen, Jongenscommissie, Trainerszaken & Jeugdcommissie