1 vs2.jpg IMG_2704.JPG IMG_3285.JPG waterveld overzicht2.jpg
Algemeen

Nieuws over onze nieuwe kledinglijn (update 21 juli)

Nieuws afbeelding 21-7
Met de vakantie in aantocht krijgen jullie hierbij een nieuwe update over onze nieuwe kledinglijn. Want we hebben nieuws! De nieuwe clubwebshop DES bij Hockeydirect is live! Ga maar eens kijken door op de site van DES de webshopbutton aan te klikken. Je komt dan op de DES webshop van  Hockeydirect.nl. 

We voegen de komende tijd regelmatig nieuwe items toe. Zo zijn onder andere de DES trainingspakken en onze zwarte uitshirts nu al beschikbaar. Onze wedstrijdkleding staat helaas nog niet in de DES Webshop, maar we verwachten dat deze medio augustus beschikbaar komt. Sta je op het punt om iets nieuws aan te schaffen, maar wil je in het nieuwe seizoen direct in het nieuwe tenue lopen, dan vragen we je dus nog even geduld. 

Uiteraard is het voor teams ook mogelijk om als team gezamenlijk kleding te bestellen. Neem voor de aanschaf en het bedrukken van de spullen uit de DES webshop contact op met de sponsorcommissie via [email protected] Via de sponsorcommissie krijg je op alle teamaankopen 15% korting op de adviesverkoopprijs. Een prijslijst voor de nu beschikbare kleding en het bedrukken ervan is als bijlage toegevoegd aan dit bericht.

Zodra er weer nieuws is, kun je dat teruglezen in DES App en op onze website. Zo werken we aan een Q&A die al jullie vragen over de nieuwe kledinglijn zouden moeten beantwoorden. We hopen in volgende update dan ook meer nieuws te hebben over de beschikbaarheid van de nieuwe shirts en over het nieuwe tenue van jongens combiteams. Geniet eerst nog van je welverdiende vakantie!

Clubcompetitie

. Team # punten DS
1 Meisjes B5 3 9 + 7
2 Meisjes C1 1 3 + 5
3 Meisjes D2 3 6 + 7
4 Meisjes D1 3 6 + 4
5 Meisjes A5 regiocomp 3 6 + 3
Klik hier voor de gehele comp.

Instagram