1 vs2.jpg DSC02139site.jpg IMG_9271 carroussel.JPG waterveld overzicht2.jpg
Algemeen

Zaalhockey trainingsschema (versie 1)

Nieuws afbeelding 17-11

In dit bericht als bijlage een PDF met het trainingsschema in de zaal. We trainen dit jaar in De Wetering (Loon op Zand) en De Werft (Kaatsheuvel). De eerste trainingen starten in de week van maandag 22 november.
Het bijgevoegde schema is een eerste concept en onder voorbehoud van mogelijke wijzigingen. Het trainingsschema van de zaal is door technische beperkingen helaas niet in je agenda in de DES App terug te vinden.

Ook dit jaar leggen we op De Eikendijk weer 2 balkenvelden neer. Dat zal dit jaar op veld 2 gebeuren. Zolang de weersomstandigheden het toelaten kunnen alle teams op deze balkenvelden trainen. De organisatie hiervan is in handen van trainerszaken. Het plannen van de trainingen op de balkenvelden zal dit jaar plaatsvinden op basis van inschrijving. We stimuleren het gebruik van de balkenvelden als een mooie aanvulling op de zaaltrainingen. Er wordt ook elk jaar veel gebruik van gemaakt. Meer informatie voor de inschrijving loopt via de coaches!

Vragen of opmerkingen over de regulier geplande trainingen in de zaal of op het balkenveld? Mail naar [email protected].

Allemaal veel plezier!
.


Bijlage

Clubcompetitie

. Team # punten DS
Klik hier voor de gehele comp.

Instagram