Foto DES Oss.jpg jeugd 2024 website augustus2.jpg Jongens 2024 snij2.jpg Vrijwilligers oproep 2024 juni.png waterveld overzicht2.jpg

DES op bezoek bij RKC WAALWIJK - NEC

zaterdag 9 november 2024   |   21:00 - 23:00   |   DES gaat als gast!

Vorig seizoen hebben we jullie uitgenodigd voor een wedstrijdbezoek aan RKC Waalwijk.

In onze ogen pakte dit toen goed uit en was er een topsfeer in het stadion, mede dankzij jullie leden!Ook het resultaat mocht er toen zijn, wat zorgde voor een mooie avond.Omdat dit ons goed is bevallen, komen we graag weer op de lijn.

RKC Waalwijk

Op zaterdag 9 november staat om 21.00 uur RKC Waalwijk – N.E.C. Nijmegen op het programma. En wij, DES, wij zijn erbij!  

De link om kaartjes te bemachtigen, tref je hieronder aan. 2 tickets per account aan te vragen.  Ga jij ook mee? Ieder lid, vrijwilliger is uitgenodigd, wel alleen met enthousiasme voor RKC en support net als op het hockeyveld. We zien je daar!

Hoe verzilver ik een kaart via de link?

1. Ga naar de ticketshop van RKC Waalwijkhttps://ticketing.rkcwaalwijk.nl/dashboard

2. Druk rechtsboven in op inloggen

3. Wanner je al een account hebt, kun je met jouw mailadres en wachtwoord inloggen. Heb je deze nog niet, dan druk je op "registreren", hier vul je de juiste gegevens in

4. Ben je ingelogd, dan plak je de link van jouw club in het scherm (https://ticketing.rkcwaalwijk.nl/initiative/RKC-NEC-MHC-DES-2425)

5. Hierna kun jij een plek op JJ uitzoeken


Stuur de link aub niet door naar derden. Op de aangevraagde tickets wordt nog een controle gedaan, als we geen link met DES kunnen vinden wordt het ticket geannuleerd.