Foto DES Oss.jpg MO7 nr 4.JPG MO9-4.JPG Vrijwilligers oproep 2024 mei.jpg waterveld overzicht2.jpg

DES-Sport-Spreekuur


Fysiocare uit Waalwijk ondersteunt alle leden van DES in geval van pijntjes en blessures. Er zijn twee mogelijkheden om je via DES bij Fysiocare te melden:

1.  DES-Sport-Spreekuur bij DES
Tijdens de reguliere trainingsweken is er bij DES elke donderdag een fysiotherapeut van Fysiocare aanwezig. Heb je een lichamelijk klacht tijdens het hockeyen, een blessure of een vraag die een fysiotherapeut zou kunnen beantwoorden, meld je dan bij de bestuurskamer bij het clubhuis van DES. Fysiocare is tijdens de lente- en herfstcompetitie aanwezig op de donderdagavond van 19.30 tot 20.00 uur. Het spreekuur is voor alle leden van DES, jong en oud, jeugdlid, senior of veteraan. Vooraf aanmelden is niet nodig.

2. Sport-spreekuur bij Fysiocare
Heb je een blessure opgelopen tijdens het weekeinde en heb je eigenlijk direct hulp nodig? Fysiocare staat op maandagmorgen voor je klaar! Maak een afspraak via deze link of bel! Geef aan wie je bent, in welk DES-team je speelt en wat de klacht is. Je krijgt maandagochtend een tijd toegestuurd wanneer je jezelf kunt melden. Deze faciliteit geldt voor alle DES-leden:  jong en oud, jeugdlid, senior of veteraan.

Fysiocare biedt als sponsor van DES genoemde mogelijkheden kosteloos aan. Mocht blijken dat kinderen daadwerkelijk fysiotherapie nodig hebben, dan wordt dit 18x volledig vergoed uit de basisverzekering (en voor kinderen geldt geen eigen risico).

Fysiocare
Elzenweg 23
5144 MB Waalwijk
T 0416 33 46 80