Foto DES Oss.jpg MO7 nr 4.JPG MO9-4.JPG Vrijwilligers oproep 2024 mei.jpg waterveld overzicht2.jpg

The Indian Maharadja Hockey Cup bij DES

woensdag 7 augustus 2024   |   10:00 - 16:00   |   Sportpark Eikendijk

The Indian Maharadja en Kicks 'N Sticks organiseren The Indian Maharadja Hockey Cup. Dit toernooi is gebaseerd op de populaire Panna Cup en biedt een unieke en uitdagende manier om hockey te spelen. Het toernooi is open voor teams van twee personen in de leeftijdscategorieën O9, O10, O12 en O14.

Een dag vol hockeyplezier met spannende wedstrijden waarbij er gestreden wordt op de felbegeerde titel. Wordt jij de winnaar van The Indian Maharadja Hockey Cup? Mis deze kans niet en ervaar een nieuwe manier van hockey! 

Wil je meer informatie over The Indian Maharadja Hockey Cup? Klik dan op ....... voor alle details over dit unieke toernooi. 

 Wij zijn trots om aan te kondigen dat we dit jaar The Indian Maharadja Hockey cuop mogen hosten op 7 augustus asj: 

  • Toernooi is open voor teams van twee personen in de leeftijdscategorieën O9, O10, O12 en O14. De wedstrijden duren elk 1,5 minuut en punten worden behaald door te scoren vanaf de helft van de tegenstander. Na de poulefase gaan de beste acht teams door naar het Gold-veld, de middelste teams naar Silver en de rest naar Brons. Elk veld heeft een winnend team. 

Het inschrijfgeld bedraagt 30 euro per persoon, dus nodig snel een vriend of vriendin uit om samen deel te nemen aan deze unieke competitie. 

Een dag vol hockeyplezier met spannende wedstrijden waarbij er gestreden wordt op de felbegeerde titel. Wordt jij de winnaar van The Indian Maharadja Hockey Cup? 

Als je wil deelnemen aan The Indian Maharadja Hockey Cup schrijf je snel in : klik op de link in de flyer
Bekijk hieronder de aftermovie van 2023: