1 vs2.jpg IMG_2704.JPG IMG_3285.JPG waterveld overzicht2.jpg

Zomertraining (voor de liefhebbers)

maandag 6 juli 2020   |   17:00 - 22:00   |   Sportpark Eikendijk
Dit jaar zal door corona de vakantietijd er anders uit gaan zien. Niet iedereen kan of wil op vakantie, of blijft dichter bij huis. Teams die het daarom leuk vinden om met elkaar te blijven trainen, willen we dit jaar de mogelijkheid geven om dat te doen. In de periode van 6 juli t/m 16 augustus (week 28 tot en met week 33) is het mogelijk om een trainingsveld te reserveren. Dit kan via bijgaande link te openen in een browser: https://bit.ly/3esN68E
Een reservering moet minimaal 3 dagen van te voren bij ons bekend zijn, zodat we deze ook kunnen registeren. Alle goedgekeurde reserveringen publiceren we in de DES App en op de website.

We gaan er vanuit, dat als je gebruik wil maken van een veld, je in principe de tijd aanhoudt, waarop je normaal gesproken ook hebt getraind. Bij meer vraag dan aanbod, zullen we het team met een afwijkende tijd vragen om een alternatieve tijd voor te stellen. 

Als team zorg je in deze periode zelf voor een trainer. We houden uiteraard de geldende RIVM richtlijnen in acht, zorgen er met elkaar voor dat alles ordelijk verloopt en laten de velden netjes achter. Controleer dat er in het team een trainer/speler/ouder is, die het complex zelf kan openen en sluiten. Lukt dit niet, geef dit dan aan in het reserveringsformulier.

Vanaf maandag 17 augustus starten we met een nieuw trainingsschema. Zodra dit bekend is zullen we dit publiceren in de DES App en op de website. We verwachten dit begin augustus te kunnen doen. 

Clubcompetitie

. Team # punten DS
1 Meisjes B5 3 9 + 7
2 Meisjes C1 1 3 + 5
3 Meisjes D2 3 6 + 7
4 Meisjes D1 3 6 + 4
5 Meisjes A5 regiocomp 3 6 + 3
Klik hier voor de gehele comp.

Instagram