HLA jubilarissen 2018_edited.jpg IMG_0832-site.JPG IMG_1742site.JPG IMG_1795.JPG

Even voorstellen ....

  1. John van den Akker (13/3/2017)
  2. Jolanda Kruithof (20/3/2017)
  3. Anja Beukman (27/3/2017)

DES is een bloeiende vereniging met bijna 900 leden. Om alle spelers hun wedstrijden te laten hockeyen, zijn er veel DES’ers actief op en rond te velden. Wie kan je daar zo in het weekend tegenkomen? Even voorstellen: Anja Beukman.

Heb je twee prachtige dochters, zijn ze meer op het het hockeyveld dan thuis! Wat doe je? Je zorgt dat je ook veel op het hockeyveld bent. Anja doet het graag. Op zondag heeft ze de rol van Manager DES Dames 1 en zorgt ze ervoor dat de dames van DES Dames 1 niets te kort komen. Samen met coach Joep van der Coelen begeleidt ze het team op weg naar de lang gekoesterde wens van promotie naar de 1e klasse. Maar dat is voor Anja niet genoeg! Ze is ook bestuurslid bij onze club. Als secretaris zorgt zij ervoor dat de administratieve taken voor het bestuur tot in de puntjes geregeld wordt. En zie je Anja ook op zaterdag in het clubhuis? Dat kan kloppen. Als dochters Lara en Eline achter de bar in het clubhuis staan, is het natuurlijk wel net zo gezellig om ze een beetje te helpen. En dan zie je ze ook nog een keertje!

Doe je ook mee? Mail naar: [email protected]

DES: Door Eendracht Sterk!!


DES is een bloeiende vereniging met bijna 900 leden. Om alle spelers hun wedstrijden te laten hockeyen, zijn er veel DES’ers actief op en rond te velden. Wie kan je daar zo in het weekend tegenkomen? Even voorstellen: Jolanda Kruithof.


Jolanda is 36 jaar oud en had eigenlijk helemaal niets met hockey. Maar dochters Demi (MC5) en Tess (M8E6) hebben dat helemaal veranderd. Jolanda stond elke zaterdagmorgen langs de lijn en genoot van het plezier van Demi en Tess. Al snel had ze het idee om voor haar kinderen iets bij DES te gaan doen. Het begon met het coachen van een team, maar dat was voor Jolanda nog niet genoeg. Ze heeft zich gemeld bij de jeugdcommissie. Binnen de JC is Jolanda nu een van de drijvende krachten achter het organiseren van veel DES-activiteiten. Zo helpt ze bij een aantal toernooien, organiseert ze de Mini van de Week bij Heren 1 en Dames 1 en is ze sinds kort één van onze nieuwe Facebook-redacteuren. 

Doe je ook mee? Mail naar: [email protected]

DES: Door Eendracht Sterk!!


DES is een bloeiende vereniging met bijna 900 leden. Om alle spelers hun wedstrijden te laten hockeyen, zijn er veel DES’ers actief op en rond te velden. Wie kan je daar zo in het weekend tegenkomen? Even voorstellen: John van den Akker.


John is 46 jaar oud en een fanatieke hockeyer. Hij heeft zijn liefde voor hockey doorgegeven aan zijn beide dochters. Tess speelt in DES MC1 en Donna in DES M8E1. Op zaterdagmorgen is John actief als scheidsrechterbegeleider bij de jongste jeugd. Samen met Saskia Donkers, Piet Mertens en Lion Laurijsen is hij op zaterdagmorgen op toerbeurt aanwezig om onze jongste lichting scheidsrechters te ondersteunen. Als je als enthousiaste, maar nog jonge hockeyer nog niet of weinig gefloten hebt, is het fijn als er volwassenen aanwezig zijn, die je kunnen helpen. Fluit ik hard genoeg? Wijs ik de goede kant op? Wat doe ik met vragen van coaches? John en zijn collega’s zijn er voor onze jonge scheidsrechter voor hulp, advies en een luisterend oor.

Doe je ook mee? Mail naar: [email protected]

DES: Door Eendracht Sterk!!

 

Clubcompetitie

. Team # punten DS
Klik hier voor de gehele comp.

Instagram

Sponsoren