HLA jubilarissen 2018_edited.jpg IMG_0832-site.JPG IMG_1742site.JPG IMG_1795.JPG

Zaalhockey

Update 30 januari 2018

Er is een nieuwe versie van het trainingsschema gepubliceerd. 

De laatste trainingen zullen plaatsvinden in de week van 5 t/m 9 februari. Tijdens de carnavalsvakantie zijn er geen trainingen. 

We hebben we voor de vrijdagen de zaalruimte in Waspik van H1 en D2 vrij gekregen: vrijdag 2 februari, vrijdag 9 februari en vrijdag 16 februari van 21.30 tot 23.00 uur. Graag horen we of er teams zijn die interesse hebben om op vrijdag in Waspik in de zaal te trainen. Graag een mail naar [email protected].

Wil je als team extra gebruik maken van een balkenveld, dien dan als trainer en/of coach tijdig je reservering in via [email protected]


Na een zeer grote puzzel zijn door de zaalcommissie de trainingen ingepland voor zaal en balkenveld. Het zal zeker niet voor iedereen ideaal zijn, dit is altijd al lastig in de zaalperiode, maar nu door sluiting van de Werft nog meer.
De voorkeuren die opgegeven zijn, hebben we zoveel mogelijk opgenomen. Dit zijn er uiteindelijk minder dan 10 geweest. Daarnaast hebben we, indien mogelijk, rekening gehouden houden met huidige trainingsavonden.

Wij willen wel graag het volgende afspreken met een ieder:
  • Als je wilt ruilen met een ander team, prima, regel dit dan met het team. Daarna willen wij dit graag weten, zodat we het schema aanpassen.
  • Als je GEEN gebruik maakt van de zaal, geef dit dan tijdig door. We zullen deze tijd dan beschikbaar stellen aan andere teams. Geef dit zo snel mogelijk door aan [email protected]
Wellicht kunnen ook teams samen trainen, veelal is hier genoeg ruimte voor in de zalen. Alleen de Werft is een kleiner veld. Voor toegang tot de Werft heb je een code nodig, deze zal ik separaat verstrekken aan de coaches van de teams, welke in De Werft gaan trainen. Deel die niet openbaar, maar ga hier in vertrouwen mee om.
Enkel trainingen voor keepers worden dit jaar niet gefaciliteerd in de zaal. Dit aangezien er niet wekelijks ruimte voor beschikbaar is.

In het nieuwsbericht op de site staat een link naar de Excel-file met het trainingsschema van de zaal. Deze file heeft 2 tabbladen.
  • Op het eerste tabblad "Trainingen zaalhockey" staat per team aangegeven, wanneer er voor dit team in de maanden november t/m februari zaalruimte is gereserveerd.
  • Op het tweede tabblad "Beschikbaarheid balkenvelden" staan de opties wanneer er nog ruimte is om een balkenveld te reserveren. Indien het team hier gebruik van wil maken, dient de trainer en/of coach een reservering te doen via [email protected]. We zullen het tabblad in dit bestand tabblad wekelijks actualiseren.
Teams die zaalhockey gaan spelen zijn: 
  • Senioren D2 en H1, 
  • Junioren JA1, JB1, JC1, JC2, 
  • MA2, MA3, MA4, 
  • MB2, MB3, MB4, MB5, 
  • MC2, MC3, MC4, MC5, 
  • MD1, MD2, MD3, MD4. 
Daarnaast gaan. voor het eerst, de 8-tallen in een door KNHB georganiseerde competitie spelen, Teams die deelnemen zijn M8E1, M8E2, M8E4, M8E5.

Een coachavond zal door ons georganiseerd worden op woensdag 22 november. Hiervoor zullen alle coaches nog een uitnodiging ontvangen. Zaalhockey ballen en keepersspullen zijn door Geert-Jan Broeders op zaterdag 28 oktober op de club verstrekt. Indien je als team nog niet in bezit bent van deze zaken, regel dit dan via [email protected].

Zoals jullie weten is er in De Werft en Zidewinde geen beheerder of bezetting aanwezig. Trainers zijn veelal jeugdspelers. Ik wil daarom een beroep op jullie als ouders doen, om te zorgen dat er steeds een volwassene aanwezig is bij de training. Dit voor veiligheid bij calamiteiten voor een ieder.

Houdt ook rekening met de Trainingsdagen 2 en 3 december. Het programma kunnen we pas maken, als de wedstrijden gepland zijn, daar 3 december de 1e competitiedag is. We spelen die dag geen competitie thuis.

Iedereen veel plezier in de Zaal. Een populaire overbrugging in de winter periode. Dit jaar voor het eerst meer dan 10.000 teams in de door de KNHB georganiseerde competitie. Een mijlpaal. "Voor verbetering van de technische vaardigheden is zaalhockey heel goed. We zien over de hele linie dat teams die zaalhockey spelen, in de tweede seizoenshelft beter zijn dan voor de winterstop", volgend Leon Rutten, manager competitiezaken en Arbitrage KNHB. 

Dat belooft wat!

Claudia Matthijssen
Sylvia Kleyne
Zaalhockey commissie MHC DES
 

Clubcompetitie

. Team # punten DS
Klik hier voor de gehele comp.

Instagram

Sponsoren