IMG_0341-1.JPG IMG_5403-2.JPG IMG_6747-2.JPG IMG_7793-1.JPG

Zaalhockey

Update Zaalhockey 8 december 2016

De zaalhockeycommissie heeft daarom een aantal documenten op de website geplaatst, die uitleggen hoe het zaalhockey ook weer werkt, wat er van de zaalleiding verwacht wordt en welke regels de scheidsrechters hanteren. 

Wil je nog meer lezen? Volg de link naar de site van de KNHB!

Update Zaalhockey 7 november 2016


In bijgaande Excel-sheet staat het definitieve schema voor zaalhockeytrainingen.

Nieuws Zaalhockey oktober 2016

Dit jaar voor het eerst allemaal in drieluiken, zowel senioren als junioren. Wedstrijden van 2x 20 minuten. 2x speel je dan op een thuislocatie. De meeste poules bestaan uit 7 teams, als de poule uit 5 teams bestaat speel je dus meerdere keren tegen dezelfde, zodat uiteindelijk je evenveel speelt.

Trainingen zullen weer, net als de wedstrijden, op 3 locaties kunnen zijn,  De Wetering, De Werft en Zidewinde. Het trainingsschema gaan we z.s.m. in elkaar zetten. Nieuw ook dit jaar is dat we Zaalbalken voor op het veld gaan aanschaffen. Bij een flink aantal clubs gebruikt men deze al voor zaalhockey training maar ook voor andere trainingsmethodieken. De balken zullen zo lang het weer het toelaat na de competitie vanaf 4 december op een veld komen te liggen. We schaffen 1,5 set aan waardoor we 2 zaalhockeyvelden kunnen maken. Hierdoor kunnen we iedere week training faciliteren voor ieder team.

Gezien de schaarste in zaalcapaciteit zijn wij hier als Zaalhockeycommissie zeer verheugd mee en wij gaan er vanuit jullie ook!!

Op deze wijze kunnen we ook voor onze leden buiten deze welke competitie gaan spelen, op zaterdag zaalhockey wedstrijden buiten gaan spelen. Wellicht ook senioren die op zondag hier iets mee willen gaan doen. 


 

Klussen

Instagram