D1 2018-2019.JPG HLA jubilarissen 2018_edited.jpg IMG_1742site.JPG waterveld overzicht2.jpg

Het clubtenue
Ons Tenue
De kleuren van DES zijn oranje en wit. De dames dragen een wit shirt, een oranje rok en witte sokken. De heren dragen een oranje shirt, een witte broek en oranje sokken.

Verkooppunt
Het DES-tenue wordt exclusief verkocht door Club dé Hockey en Golfspecialist. Dit is een speciaalzaak van 800 m², gevestigd aan de Ringbaan Zuid 301 in Tilburg, tegenover het Willem II stadion. Club Tilburg richt zich enkel op hockey en golf. Het voordeel van deze specialisatie is een zeer uitgebreid assortiment hockey- en golfmaterialen van diverse topmerken, waarbij een vakkundig team je adviseert bij je aankoop. In de winkel is een testveld van maar liefst 60 m² met een hockeygoal, waar je geheel vrijblijvend sticks en schoenen kunt uitproberen.

Prijzen en ledenkortingen
DES-leden die trainingspakken, truien of jassen per team kopen krijgen 20% korting op de advies verkoopprijs. DES-leden krijgen bij de aanschaf van hockeysticks en hockeyschoenen 10% korting op de adviesverkoopprijs. 
De DES producten zijn ook verkrijgbaar via onze webshop.

Shirtsponsoring:
DES stimuleert het werven shirtsponsors. Heb je een sponsor gevonden, geeft het wel even door aan de sponsorcommissie via [email protected]