Foto DES Oss.jpg MO7 nr 4.JPG MO9-4.JPG Vrijwilligers oproep 2024 mei.jpg waterveld overzicht2.jpg
Algemeen

Aves IT (veld 2) is opgeleverd

Nieuws afbeelding 5-9

Het was een lang gekoesterde wens en we hebben er even op moeten wachten, maar na jaren trouwe dienst hebben we veld 2 kunnen vervangen. In goede samenwerking met de Stichting Kunstgras en leverancier Topgrass ligt er nu een nieuw semi-water veld. Hoewel het er al netjes bij ligt, is het nog niet afgewerkt. Een aantal zaken moeten nog nagelopen worden waarbij het belangrijkste is dat het veld nog vlakker moet worden. Om die vlakheid te realiseren zullen we er veel op moeten spelen (trainen en wedstrijden) en moeten we regelmatig sproeien. Daarnaast zal er door de aannemer in de komende week nog aanvullend gewalst worden. 
Verder kijken we nog een keer of de bestrating overal goed ligt, of de hekken netjes zijn afgewerkt, etc.. Ook zullen we nog extra cirkels aanbrengen, zodat we op dit veld ook wedstrijden voor O10 kunnen spelen (half veld) en we er keeperstrainingen op kunnen plannen.
En we kunnen jullie aankondigen dat we een veldnaamsponsor hebben gevonden! Aves IT heeft zijn naam aan dit veld verbonden en we zullen dat binnenkort zichtbaar maken met borden en banners. Zodra dit klaar is, zullen we jullie hierover berichten!

Met dank aan Leon van Heesch voor de foto's!


Clubcompetitie

. Team # punten DS
Klik hier voor de gehele comp.

Instagram