Foto DES Oss.jpg MO7 nr 4.JPG MO9-4.JPG Vrijwilligers oproep 2024 mei.jpg waterveld overzicht2.jpg
Algemeen

Een Taakie voor DES: ik doe mee!

Nieuws afbeelding 24-2
366 leden hebben onze vragenlijst "DE(S) Toekomst bepalen we samen!” ingevuld. Daar zijn we trots op! Eén van de verheugende uitkomsten is, dat veel meer DES’sers zich als vrijwilliger willen inzetten dan dat dit bij ons bekend was. Het is echter niet voor iedereen duidelijk, welke hulp wij als vereniging kunnen gebruiken en hoe jij je steentje kunt bijdragen.

Daar gaan we verandering inbrengen! DES start met Taakie, een slimme, snelle en leuke online tool. Door het stellen van slechts een paar vragen aan onze (ouders van) leden en vrijwilligers krijgen wij een goed beeld van al die unieke persoonlijkheden die MHC DES rijk is! Na het beantwoorden van de vragen zie je waar jouw talent ligt! Mocht DES eens tegen een uitdaging aanlopen, dan kunnen we met Taakie heel handig 'scouten' wie er plezier aan zou beleven om een helpende hand te bieden. Waar moet je aan denken? Het is onmogelijk om nu al een volledige lijst van taken, activiteiten en klussen op te noemen, maar je kunt denken aan; begeleiden van jeugdtrainers, administratief ondersteunen van commissies, schilderen van het clubhuis,  schoonmaken van de sponsorborden, onderhoud van de website, snoeien van de bosschages, opvang van nieuwe leden, zoeken van sponsoren, verkoop van munten tijdens feestjes, helpen bij het Bommeltournooi, etc, etc, etc.  Staat er voor jou nog geen leuke klus bij? Laat je niet weerhouden om je aan te melden bij Taakie. We kunnen ook voor heel veel andere zaken hulp gebruiken! Zowel incidenteel als structureel.

Taakie heeft een positieve insteek. Dankzij Taakie benaderen we jou alleen als we in jou de beste match zien! Heel laagdrempelig maar toch persoonlijk, via een WhatsAppje. Met één druk op de knop kun je een Taakie accepteren, maar ook afwijzen!

Hoe meer leden, ouders en vrijwilligers de vragenlijst invullen, hoe meer plezier we aan Taakie beleven. Begin 2024 positief en help jouw club! Help jij mee? Stuur een bericht aan [email protected] en je ontvangt van ons de link om de eenvoudige vragenlijst in te vullen.

Clubcompetitie

. Team # punten DS
Klik hier voor de gehele comp.

Instagram