IMG_9271 carroussel.JPG MO7 nr 4.JPG MO9-4.JPG waterveld overzicht2.jpg
Algemeen

Bommel 2025 heeft jouw hulp nodig!

Nieuws afbeelding 1-4
Met een hart vol enthousiasme kijken we vooruit naar Bommel 2025, het sprankelende hoogtepunt van ons hockeyseizoen! Helaas hebben Lieke en Tim, samen met het bestuur, moeten besluiten dat Bommel 2024 dit jaar geen doorgang kan vinden wegens een tekort aan helpende handen en tijd. Maar geen zorgen, want hier komt jouw glansrijke rol om de hoek kijken!

We doen een vurige oproep aan alle DES'ers die het Bommeltoernooi een warm hart toedragen: het is tijd om onze krachten te bundelen voor Bommel 2025! 🌟 Laten we samen bouwen aan een onvergetelijk evenement waar we nog lang met trots op kunnen terugkijken.

Het is simpelweg ondenkbaar dat ons geliefde Bommeltoernooi in 2025 niet schittert op de kalender. Daarom nodigen we jou, individueel of als een bruisend team, uit om je aan te sluiten bij de Bommelcommissie. Samen kunnen we de handen uit de mouwen steken en dit magische evenement tot leven brengen!

Dus, ben jij klaar om deel uit te maken van iets groots? Aarzel dan niet en meld je aan bij de Bommelcommissie. Samen zetten we de schouders eronder voor een Bommel 2025 waarvan de herinneringen nog lang zullen nazinderen in onze harten!

Laten we samen de magie van Bommel 2025 creëren! Meld je via [email protected]!