IMG_9271 carroussel.JPG MO7 nr 4.JPG MO9-4.JPG waterveld overzicht2.jpg
Algemeen

DES Walk of Fame is uitgebreid!

Nieuws afbeelding 31-3
Met immense dankbaarheid en trots delen we een bijzonder nieuwtje met jullie: sinds 2023 heeft DES zijn eigen Walk of Fame! 🌟 Deze eregalerij is meer dan alleen een verzameling van namen; het is een eerbetoon aan de onvergetelijke bijdragen van DES’ers die een onschatbare rol hebben gespeeld in onze rijke geschiedenis.

In deze gloednieuwe Walk of Fame eren we niet alleen degenen die eerder tot erelid of lid van verdienste zijn benoemd, maar ook diegenen wiens band met DES diep geworteld is en die op hun eigen unieke manier een onschatbare impact hebben achtergelaten.

In de afgelopen maanden hebben we zorgvuldig onze rondes gemaakt, op zoek naar namen die essentieel zijn voor het vervolmaken van onze Walk of Fame. En vandaag zijn we verheugd om de namen van drie bijzondere DES’ers met jullie te delen, namelijk: Frank Zijlmans, Wim van Nieuwstadt en Hans van der Velden. Hun toewijding, passie en onuitwisbare bijdragen hebben hen een plekje verdiend in de geschiedenis van DES.

Laten we samen hun nalatenschap koesteren en hen eren voor al het moois dat ze hebben bijgedragen aan onze geliefde vereniging. Onze Walk of Fame schittert nu nog helderder dankzij hun stralende namen!