Foto DES Oss.jpg MO7 nr 4.JPG MO9-4.JPG Vrijwilligers oproep 2024 mei.jpg waterveld overzicht2.jpg
Algemeen

Uitnodiging finale Silver Cup Maastricht D1 - DES D1

Nieuws afbeelding 13-5

Op zaterdag 18 mei staat er een onvergetelijk moment voor onze club op de agenda: de dames van DES D1 betreden het strijdtoneel voor de finale van de KNHB Silver Cup! Na een fantastische overwinning van 2-3 tegen GHBS in de halve finale, staan ze nu klaar om MHC Maastricht uit te dagen om de KNHB Silver Cup te veroveren.

De locatie voor deze spannende finale? Het terrein van MHC Oss, Sportpark De Rusheuvel, Macharenseweg 14 in Oss. De wedstrijd begint om 12.30 uur. Onze dames verdienen het om voor een zee van DES-supporters te spelen. Daarom roepen we alle DES-fans, familie en vrienden op om in hun oranje-witte kleuren naar Oss te komen en DES naar de overwinning te juichen.

We willen ook graag alle jeugdteams uitnodigen om dit unieke moment mee te maken. Het is een kans voor hen om te zien hoe spannend en geweldig het is om zo'n belangrijke hockeywedstrijd mee te maken. De speelsters van DES D1, zoals Lara, Karlijn, Maaike, Fay, Meike, Eline en al hun teamgenoten, zullen jullie aanwezigheid enorm waarderen en nog meer gemotiveerd zijn om te schitteren op het veld. Dus kom met je teamgenoten naar Oss en maak er samen met ons en Dames 1, op deze verder hockeyloze zaterdag, een fantastische middag van!

Dus, pak je toeters en trommels, en laat je stem horen voor DES! Maar laten we ook verantwoordelijk handelen. Geen vuurwerk, Bengaals vuur of rookpotten. Er zullen controles zijn aan de poort en de KNHB waarschuwt voor strenge straffen, zelfs het staken van de wedstrijd, als er toch vuurwerk wordt meegenomen. Laten we slim zijn en ons op een positieve manier laten horen.

Laten we van zaterdag een onvergetelijke hockeymiddag maken. We kunnen niet wachten om jullie allemaal daar te zien!