1 vs2.jpg DSC02139site.jpg IMG_9271 carroussel.JPG waterveld overzicht2.jpg

Commissie Jongens


Op de ALV van september 2017 is de vraag naar boven gekomen om een commissie, specifiek op jongens gericht op te richten. Bij een brainstormsessie met betrokken ouders is besloten dat daar draagvlak voor is, daar bij hockeyende jongens er een aantal specifieke zaken zich voordoen.

Landelijk loopt het aantal hockeyende jongens terug, afgelopen jaren konden we bij DES deze nog voor zijn, echter om de jongens tot de senioren weten te behouden voor de geweldige sport hockey, moeten we focus houden op de problematiek en kansen die er zeker liggen. Met de Commissie Jongens doen we dat, en kennen we iedere jongen op onze club. We proberen als commissie de juiste voorwaarden te scheppen om alle jongens op het juiste te niveau te laten hockeyen. We delen de teams in en houden persoonlijk contact met ouders en spelers. We vertegenwoordigen daarnaast het belang van jongens via een korte lijn direct met het bestuur.

Vanaf het seizoen 2022-2023 bestaat de commissie uit de volgende leden:
  • Linda Trimbach (jongste jeugd: O8, O9 en O10 (voorheen E- en F-jeugd))
  • Remco van Drunen, (jongste jeugd: O8, O9, O10 en O12 (voorheen D-jeugd))
  • Marieke Ketelaars (O14 (voorheen C-jeugd))
  • Chantal van Woensel (O16 (voorheen B-jeugd))
  • Sylvia Kleyne (alle lijnen)
Daarnaast is Maarten van de Laarschot, technisch manager, adviseur van de commissie.

De Commissie Jongens is dus met name verantwoordelijk voor het indelen van teams. Ook vertegenwoordigen wij het belang van jongens in het voorzittersoverleg. De reguliere commissies regelen trainingen, wedstrijden, geven materialen uit etc.. 

Hiermee heeft u een kijkje waar wij mee bezig zijn. Vragen, idee├źn, benader ons. Wij doen dit voor alle jongens, met ieders hulp maken we dit tot een blijvend succes. We hebben daar wel de steun voor nodig van alle spelers en hun ouders. Niet wijzen naar het bestuur maar gezamenlijk aan het roer staan om te zorgen dat een leven lang hockey voor onze jongens is weggelegd. 

Wij horen graag via [email protected] of persoonlijk. 

 

Clubcompetitie

. Team # punten DS
Klik hier voor de gehele comp.

Instagram