1 vs2.jpg DSC02139site.jpg MD5 2.jpg waterveld overzicht2.jpg

Informatie over lidmaatschap

Welkom
DES verwelkomt iedereen vanaf 3 jaar graag als lid! Dat kan op verschillende manieren: kennismaken via een trainingslidmaatschap, volwaardig competitie hockeyen of op wat laagdrempelig via de trimmers of DDD-competitie op de donderdag.

Jeugd
Bij DES kun je ontdekken of hockey echt wat voor je is via drie proeftrainingen. Aanmelden daarvoor kan via [email protected].

Bevalt het je goed of wil je meteen lid worden, dan is het meestal zo dat je eerst een jaar trainingslid wordt om de basis van het hockey onder de knie te krijgen. Daarna wordt je ingedeeld in een team en train je nog steeds een of twee keer in de week met je eigen team. Ben je jonger dan 7 jaar? Dan kun je elke zaterdagochtend van 9.00 tot 10.00 een speciale training volgen. Meer weten? Mail naar [email protected].

Senioren
Senioren worden als ze zich inschrijven ingedeeld in een team. Voor senioren geldt ook de mogelijkheid om op maandagavond recreatief te hockeyen bij de trimhockeyers.
Je kunt je direct aanmelden als lid, maar wellicht wil je eerst even een paar keer kennismaken. Ook dat is geen enkel probleem. Je kan vrijblijvend een drietal proeftrainingen volgen. Maar meld je daarvoor wel aan! Senioren doen dat via [email protected]. Door je aan te melden voor proeftrainingen, ben je namelijk via de club verzekerd, mocht er onverhoopt wat gebeuren. Dat voorkomt discussie met je eigen verzekering mocht er iets mis gaan. Als er "illegaal" wordt meegetraind en er gebeurt wat, dan is de club uiteraard niet aansprakelijk voor eventuele schade of gemaakte kosten.

DDD
De Drukke Dames Donderdag competitie (DDD) is een competitie speciaal voor vrouwen vanaf circa 30 jaar. Het niveau is ca. 2e (reserve) klasse en de wedstrijden worden op donderdagavond gespeeld. GeĆÆnteresseerd? Neem contact op via [email protected].

Inschrijven
Inschrijven voor het lidmaatschap kan via het inschrijfformulier op deze site. Het inschrijfformulier vind je terug in het menu lidmaatschap onder aanmelden. De eenmalige inschrijfkosten bedragen €15.
DES is een vereniging voor en door vrijwilligers. Vele handen maken licht werk. We zouden het dan ook bijzonder op prijs stellen dat jij als nieuw lid, ook een vrijwilligerstaak op je neemt. Dat kan zijn een bestuurs- of commissiefunctie, maar ook bijvoorbeeld eenmalig ondersteunen van een activiteit voor de jeugd. De taak hoeft niet groot te zijn, maar dat het een steentje bijdraagt is een feit! Aanmelding kan via de menuoptie "Aanmelden".

Contributie
Voor de actuele hoogte van de contributie kies je in het menu lidmaatschap de optie "contributie".

Afspraken en officiƫle documenten
Afspraken, rechten, plichten tssue leden van MHC DES, de vereniging MHC Des en de KNHB zijn vastgelegd in onderstaande documenten:
Voor vragen over het lidmaatschap kunt kun je terecht bij de ledenadministratie via [email protected].

 

Clubcompetitie

. Team # punten DS
1 Dames Jong 1 10 30 + 90
2 Meisjes C4 13 31 + 49
3 Dames 3 11 26 + 31
4 Heren 35 B 11 26 + 26
5 Heren 3 11 26 + 17
Klik hier voor de gehele comp.

Instagram